Люнгберг: Няма да правя нищо радикално

14:44
Люнгберг: Няма да правя нищо радикално

Временният мениджър на Арсенал Фреди Люнгберг заяви, че за него е голяма чест да ръководи клуба, но отхвърли възможността да остане за постоянно начело на “артилеристите”. Шведът пое временно отбора в петък, след като Унай Емери, чийто помощник бе до момента, бе уволнен. Той говори преди своя дебют като наставник във Висшата лига по-късно днес, когато лондончани гостуват на Норич.

“За мен това е голяма чест. Естествено случилото се не е приятно, но имам голяма енергия за това, което предстои. Поласкан съм от доверието, което ми се гласува. Това казах и на играчите - вие трябва да свършите работата, аз съм тук само да помогна. Смятам, че в клуба има много добри играчи, това е страхотен клуб. Много съм ентусиазиран.

Сега просто трябва да се съсредоточим върху следващия мач и да видим от там какво ще следва. Искам да се концентрираме само върху следващата среща, няма да мислим за бъдещето. Не виждам смисъл да мисля за друго. Няма да направя нещо радикално, но имам ясна представа какво искам да опитам. Тук съм, за да помогна на клуба и да се опитам да създам добра атмосфера заедно с феновете. Това е, върху което се фокусирам и тогава ще видим", заяви Фреди Люнгберг.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация