Александър Георгиев с трета суха мрежа в НХЛ (видео)

14:47
Александър Георгиев с трета суха мрежа в НХЛ (видео)

Александър Овечкин отбеляза хеттрик и направи асистенция за победата на Вашингтон с 5:2 като гост на Детройт. Кепитълс са лидер в НХЛ с 43 точки и спечелиха пет от последните си седем мача. Детройт има едва 17 точки и се намира на дъното. Тимът е без успех в последните си девет срещи. Ти Джей Оши и Том Уилсън също се разписаха за Вашингтон, а Иля Самсонов направи 25 спестявания. Роби Фабри и Люк Глендинг вкараха за Детройт, а Джонатан Берние спря 29 изстрела.

Сейнт Луис наложи категоричен превес в срещата с Питсбърг - 5:2, едва в третия период, когато Иван Барбашев, Макензи Макейхърн и Яден Шварц се разписаха. Това е трета поредна победа за Блус. Джъстин Фолк и Нейтън Уокър също се разписаха за Сейнт Луис, а Джордан Бинингтън спря 29 от 31 изстрела на Питсбърг.

Мика Зибанеджад и Йеспер Фаст вкараха бързи попадения в третата част, а вратарят с български корени Александър Георгиев направи 33 спасявания за победата на Ню Йорк Рейнджърс с 4:0 над Ню Джърси. Адам Фокс и Брейди Скил също се разписа при третата суха мрежа в кариерата на Георгиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация