Крушчич: Арда ни изненада с агресия (видео)

18:27
Крушчич: Арда ни изненада с агресия (видео)

След осминафинала за Купата на България в Кърджали между Арда и ЦСКА София (0:1) настроението на двамата старши треньори беше на двата полюса.

Наставникът на гостите Милош Крушчич похвали своите футболисти за победата.

"Изключително труден мач, но най-важен днес бе резултатът. Играта е на втори план. Днес наистина беше много трудно. Арда ни изненада с агресия, след като вкарахме в първата минута и играчите ни се успокоиха. Те нямаха какво да губят, играха добре и направиха мача много труден за нас.Бяхме внимателни, защото в турнира за купата няма втори мач и не можеш да се поправиш. Това е елиминация и благодаря на футболистите, че спечелиха срещата", заяви сръбският специалист.

Колегата му Стамен Белчев съжалява за липсата на късмет пред вратата на ЦСКА София.

"Всички видяхме колко е важно да играем в Кърджали. С подкрепата на феновете е съвсем друго и се надявам в най-скоро време условията да отговарят на изискванията, за да играем тук. Днес изнесохме добър мач срещу добър отбор, но за съжаление допуснахме ранен гол. Не мога да виня момчетата, защото във футбола всичко се случва. Те се стараха и играха добре. През по-голямата част от мача играха организирано, но имахме малшанс пред вратата на противника. Можехме да стигнем до равен, а защо не и до победа. Бяхме разучили добре отбора на ЦСКА. Имахме някои идеи в атака, които на моменти се получаваха, а на моменти - не", коментира треньорът на новака в Първа лига Арда.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация