Краев не спира да бележи в Примейра (видео)

12:30
Краев не спира да бележи в Примейра (видео)

Българският национал Божидар Краев изигра поредния си силен мач за своя Жил Висенте в първенството на Португалия. Юношата на Левски се разписа при равенството 2:2 с Витория Гимараеш от 14-ия кръг. Освен това той имаше дейно участие и при първия гол на Гонсалвеш в 28-ата минута. За съжаление тимът му изпусна победата в края и трябваше да се задоволи само с една точка.

Жил Висенте можеше да поведе още в 9-ата минута, когато получи дузпа, но Лима пропусна от бялата точка.

В 28-ата Краев проби до аутлинията и центрира в наказателното пол, там топката бе изчистена от защитник, но стигна до Гонсалвеш, който от воле я прати във вратата за 1:0.

В 32-ата минута Лоуренси получи в наказателното пoле и свали топката за Краев, който елегантно финтира вратаря и отбеляза за 2:0.

През второто полувреме обаче гостите се добраха до изравняване. В 68-ата минута Едуардс намали изотаването на своя тим, а в 86-ата минута Давидсон оформи крайното 2:2.

След това реми Жил Висенте остава на 12-ата позиция в класирането със 17 точки. Витория Гимараеш пък се намира на 5-ото място с 21 точки в актива си. Водач е Бенфика с 39 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация