Заплашвали семейството на бивш топ рефер

16:37
Заплашвали семейството на бивш топ рефер
Проблемите с футболното съдийство бяха засегнати още по-надълбоко, след като един от българските топ рефери до скоро Ангел Бекяров заяви:

"Заплашиха семейството ми, в случай, че реша да изнеса информация за всички мачове, чиито резултат ми бе наредено да наглася."

Да ви припомним, че в неделя в предаването "Спортен свят" по НТВ Момчил Врайков сподели, че знае за натиск, който е оказван именно върху Бекяров. Новият шеф Ичко Лозев пък от своя страна е заплашил бившия съдия, че при снасяне на информация в публичното пространство ще пострада Ботев Пловдив, където той изпълнява длъжността административен директор.

Някой от доскорошните "светила" в родното съдийство са на мнение, че всичко това е работа на Борислав Александров, който е изградил една добра пирамида за печелене на пари чрез уговаряне на футболни срещи използвайки своя пост, който заемаше до преди броени дни.

Момчил Врайков, Красимир Йосифов и "Каубоя" заявиха, че в момента тенденциозно се налагат млади и неопитни рефери, тъй като те биват далеч по-лесно манипулирани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация