Разкриха зимните трансферни цели на Барса

12:19
Разкриха зимните трансферни цели на Барса

Байер (Леверкузен) обяви цената, за която е готов да продаде на Барселона полузащитника Кай Хаверц, пише журналистът Нишант Нараянан в профила си в "Туитър". Според публикацията обещаващият полузащитник е в полезрението на каталунците и ще им струва 110 милиона евро, ако решат да го привлекат. Младокът е сочен не само за един от най-големите таланти на Германия, но и за откритие в европейския футбол. Освен Барселона, към него интерес имат още Ливърпул и Байерн (Мюнхен), но каталунците са направили първи стъпки още преди 4 години, когато Хаверц е играел за юношите на Леверкузен.

Въпреки че имат Френки де Йонг, Серхио Бускетс, Артур Мело, Артуро Видал, Иван Ракитич и Карлес Аленя блаугранас има сериозни проблеми в тази зона и в някои мачове дори не могат да окажат съпротива на по-здравите противници. Видал и Аленя не получават достатъчно минути, а Ракитич гледа към изхода на Ноу Камп.

Освен младия германец, в Барселона са набелязали и Стефано Сенси от Интер, твърди пък вестник Спорт (Барселона). Според изданието, представители на клуба вече са провели разговори с мениджърите на Сенси. 24-годишният полузащитник е собственост на Сасуоло и играе при "нерадзурите" като преотстъпен. За момента Сенси е вкарал 3 гола и е подал за още 4 в 11 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация