Лудогорец изпуска Сисиньо без пари

13:30
Лудогорец изпуска Сисиньо без пари

Защитникът на Лудогорец Сисиньо е все по-вероятно да си тръгне като свободен агент през лятото, информира "Тема Спорт". Бразилецът е търгнал по стъпките на своя сънародник Натанаел и отказва да преподпише с разградчани. В същото време от клуба не могат да му намерят купувач, тъй като цената му  твърде висока. Настоящият контракт на бранителя е до 30 юни 2020 година и той може още сега да подпише предварителен договор с друг клуб.

По подобен начин от Разград си тръгна Натанаел. Той цяла пролет бе замразен, защото отказваше да преподпише и в крайна сметка през лятото премина в Интернасионал като свободен агент.

Сисиньо обаче не е единственият играч с изтичащ договор в Лудогорец, а всъщност те са цели 10. Засега индикациите сочат, че нови контракти ще има за Вандерсон, Марселиньо и Клаудиу Кешерю. На Джоди Лукоки също е отправено предложение да преподпише. Не така обаче стоят нещата с Светослав Дяков и Станислав Манолев, които почти сигурно ще си тръгнат през лятото. Същото важи и за Жоао Паоло, който миналата година бе под наем в казахстанския Ордабаси.

Деликатно остава положението и с Яцек Горалски и Абел Анисе. Към първия има сериозен интерес от доста отбори и почти сигурно ще си тръгне от “ Лудогорец Арена”.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация