Владо Стоянов спечели "Лъвско сърце - Трифон Иванов"

18:14
Владо Стоянов спечели "Лъвско сърце - Трифон Иванов"

Вратарят на Лудогорец Власислав Стоянов бе отличен с наградата “Лъвско сърце - Трифон Иванов” по време на церемонията за “Футболист на годината”. Стражът спечели признанието за упоритостта му при завръщането в игра след дълго отсъствие заради тежка контузия в коляното. Стоянов бе извън игра две години и осем месеца, но от ноември отново е на терена, като записа пет срещи за втория тим на “орлите”.

Наградата “Лъвско сърце”, учредена на името на легендарния Трифон Иванов от Българската асоциация на спортните журналисти, се присъжда за проявени мъжество и характер, за смелост и доблест, за безкомпромисност и пълно себераздаване в името на България и на любимата игра. През миналата година бе отличен Младият футболист на СК Слънце (Хасково) Михаел Русенов Ангелов. 11-годишният Михаел тренира активно от 2014 година, въпреки че страда от тежко вродено заболяване - артрогрипоза.

"Благодаря за тази награда и за всички, които ме подкрепяха през този труден период. Това е огромна чест след трудния път, които извървях през последните години. Надявам се, че ни предстоят добри дни на всички", каза Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация