Тотнъм загуби Кейн за дълго време, нападателят ще се завърне чак към края на сезона

20:04
Тотнъм загуби Кейн за дълго време, нападателят ще се завърне чак към края на сезона

Хари Кейн ще отсъства до април, след като от Тотнъм Хотспър разкриха, че капитанът на Англия се нуждае операция за възстановяване след разкъсването, което получи в областта на левия адуктор.

Нападателят получи травмата, докато отправяше удар по време на загубата на „шпорите“ от Саутхемптън на Нова година. „След внимателно преразглеждане от страна на нашия медицински щаб през последната седмица, потвърждаваме, че Хари Кейн ще се подложи на операция за възстановяване на разкъсване в областта на левия адуктор“.

„Решението той да претърпи хирургическа интервенция не се очаква да повлияе на периода в лазарета за капитана на Англия, като прогнозите са, че той ще поднови тренировки през април“, се казва в клубно изявление на Тотнъм. „Шпорите“ загубиха по-рано през седмицата и Муса Сисоко, който ще отсъства три месеца поради травма на коляното.

Лондончани приемат у дома лидера във Висшата лига Ливърпул в събота от 19:30 часа българско време. Тимът на Жозе Моуриньо се намира на шеста позиция в таблицата, на шест точки от четвъртия Челси. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация