И Теодор Салпаров слага край на кариерата си в националния отбор

15:21
И Теодор Салпаров слага край на кариерата си в националния отбор

След капитанът Виктор Йосифов и либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров потвърди, че слага край на кариерата си в държавния тим. Мачът срещу Германия, снощи от европейската олимпийска квалификация в Берлин е последен за Салпаров с националната фланелка. Новината беше оповестена от самият волейболист в социалните мрежи.

„Скъпи приятели, дойде време да обявя официално и тук, че вчерашният мач беше последният за мен и Виктор Йосифов с фланелките на Националния отбор! Не ми е лесно да опиша всички години и емоции, които са събрани в душата ми и да ви ги предам в няколко изречение, но ще опитам.

Влязох в отбора, когато бях едва на 17! Сега съм на 37! По-голямата част от живота ми до момента е преминала там! С момчетата често сме прекарвали повече време заедно от колкото с близките си! Докато играем за флага през тези години ние израствахме, родиха се децата ни, едни идваха - други си отиваха, но едно не се промени - желанието ни да прославяме България с успехи! Равносметката за мен в този отбор :

Бронзови медали на Световното Първенство 06’ в Япония!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация