Фернандо Виана отново напусна канарчетата

15:36
Фернандо Виана отново напусна канарчетата

Бразилският нападател Фернандо Виана се разделя с Ботев Пловдив. Това стана ясно от обръщението, което той публикува към привържениците на отбора в своя личен профил във Фейсбук.

"Винаги ще бъда един от вас! Не мога да кажа колко съм благодарен за всичко, което сме изживели заедно, за подкрепата и обичта, които получих. Каква страхотна история направихме заедно: трофеи, исторически постижения и незабравими голове. Благодаря ви! От дъното на сърцето си се надявам, че съм Ви направил щастлив с работата ми. Никога няма да забравя всеки човек, който ме спираше по улиците на Пловдив и поглеждайки ме в очите ми казваше думи, които винаги ще ме вълнуват: "Обичаме те, Фернандо!" И аз Ви обичам! С разбито сърце трябва да кажа довиждане! Но съм сигурен, че винаги ще бъдем заедно. Бог да благослови всички вас!", написа Виана.

27-годишният нападател се завърна в Ботев през август от Гуарани с договор до януари. През есента той записа 6 гола в 16 мача на "жълто-черните", но от ръководството на клуба решиха да не се възползват от опцията за продължаването на контракта му за още 18 месеца.

Това беше втори период за бразилеца в състава на канарчетата, в който той игра през календарната 2017 година и помогна на Ботев да спечели купата и Суперкупата на България.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация