Интер все по-близо до подписа на Ериксен

12:43
Интер все по-близо до подписа на Ериксен

След като от Интер успяха да договорят трансфера на Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед и почти всички детайли по привличането на Леонардо Спинацола от Рома, клубът продължава преговорите около преминаването на Кристиан Ериксен от Тотнъм на “Джузепе Меаца”.

Топ журналистът Джанлука Ди Марцио съобщава за провела се вечеря между генералния директор на Интер Бепе Марота и агента на датчанина Мартин Шутс. Срещата е била ползотворна, като е била договорена заплатата на играча - 8 млн. евро годишно плюс още 2 млн. под формата на бонуси. Трансферният експерт твърди, че клубът е увеличил офертата си към “шпорите” от 10 млн. евро на 12 млн. с включени бонуси, докато според “Гадзета дело спорт” предложението им вече достига 18 млн. евро, което се доближава до исканите от лондончани 20 млн. за футболиста, чийто договор изтича през лятото.

Междувременно, има информации и за другите цели на “нерадзурите”. Те вече уточниха условията около опцията за закупуване в наема на Спинацола - изиграването на 15 мача, но все още не са се разбрали с Рома за необходимите минути. “Вълците” искат игровото време да няма значение, докато в Интер държат да се зачитат единствено двубоите с поне 45-минутно участие на защитника. Оливие Жиру пък е очакван за медицински прегледи в Милано веднага щом Матео Политано завърши трансфера си на “Олимпико”. Френският нападател ще облече синьо-черния екип за 5 млн. евро плюс бонуси в размер на 1,5 млн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация