Русев спира с кеча

19:29
Русев спира с кеча

Българската кеч звезда Мирослав Барняшев, известен в САЩ като Александър Русев, не спира да бъде сред главните лица в спорта зад Океана. Той и любимата му Лана приковаха погледите със сценарий, в който уж се разделят, а тя се омъжва за негов колега, но сега Русев сериозно накара феновете да се замислят.

Българинът написа "скоро ще съм свободен агент" в профила си в "Туитър", което породи куп различни интерпретации.

Най-сериозни са слуховете, че българинът ще си даде почивка от кеча и ще се заеме с други проекти, което няма да е прецедент  в последните години.

Припомняме, че в последните години няколко големи кечисти, сред който Дуейн Джонсън - Скалата, Стив Остин - Ледения, Дейв Батиста и Джон Сина, направиха сериозен скок в киното и няма да е изненада, ако скоро Русев също изгрее на големия екран.

Кечистът е българският спортист с най-много фенове в социалните мрежи, като изпреварва доказаните любимци на публиката Григор Димитров и Димитър Бербатов.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Morris
17.01.2020 21:50

Руската най-вероятно филмира хората, а и даже и да стане свободен агент, в САЩ има и още една голяма федерация от миналата година - АЕW. За всички новости около света на кеча и бойните спортове вижте във форума на BWC bwcommunity.eu