Мбапе: Ливърпул е като машина

11:53
Мбапе: Ливърпул е като машина

Световният шампион Килиан Мбапе е очарован от играта на Ливърпул. Тимът на Юрген Клоп не спира да побеждава и вече не помни кога за последно загуби.

“Това, което Ливърпул прави в момента, е невероятно. Та те са като машини! Отборът напипа точния ритъм и изглежда като готов да не спира. Тимът няма нито една загуба. Когато ги наблюдаваш, всичко изглежда толкова лесно, но в действителност не е така. Тези футболисти са съсредоточени, играят през три дни и само побеждават, побеждават и побеждават. Сега проблемът е, че всички гледат Ливърпул и всички се питат какво можем ние да направим срещу този противник”, заяви Мбапе в интервю за BBC.

Преди време Клоп каза, че харесва френския национал, но няма как да си позволи такъв трансфер. За Мбапе Пари Сен Жермен плати на Монако 180 млн. евро, а сега ще трябва да доплати 35 млн. заради клауза в договора.

Младокът обаче не спира да бъде спряган за Реал Мадрид. Според Мбапе това не е добре за клуба му. “Януари е - този месец от сезона, в който парите “говорят”. Представете си, че ви отговоря по някакъв начин на въпросите за интереса на други клубове към мен. Тогава всички ще започнат да коментират, а това не е хубаво за ПСЖ. На 100% съм отдаден на отбора си и искам да помогна на клуба да продължи да се развива и да печели трофеи. Пристигнах тук на 18 години, когато не бях суперзвезда, а само един талант. Сега вече съм суперзвезда и то е благодарение на ПСЖ и френския национален тим. Ето защо не е добра идея точно сега да говоря за бъдещето си. В края на сезона ще видим, но засега мисля само за представянето си на терена”, добави Мбапе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация