Моузес подписва с Интер до часове

11:57
Моузес подписва с Интер до часове

Крилото на Челси Виктор Моузес пристигна снощи в Милано, за да прмине медицински прегледи, преди да подпише договор с Интер. Двата клуба вече са постигнали съгласие за сделката, която ще бъде за наем до лятото с опция за откупуване на стойност 10 милиона евро.

“Постигнахме договорка с Челски за Виктор Моузес. Следим внимателно ситуацията, защото това е добра възможностза подсилване на отбора. Но нека изчакаме, преди да говорим повече”, заяви по този повод спортният директор Пиеро Аусилио.

29-годишният нигериец игра през есента под наем във Фенербахче, но той бе прекратен, за да може Челси да го прати в Интер. За този трансфер е настоял лично наставникът на “нерадзурите” Антонио Конте, който харесва крилото още от съвместния им престой на “Стамфорд Бридж”. Самият играч също е силно ентусиазиран от появилата се възможност и се надява сделката да стане факт.

Днешните медицински прегледи ще са последната стъпка преди осъществяването на трансфера. Те обаче няма да са просто формалност, тъй като Моузес имаше две тежки контузии на бедрото до момента през сезона - една през август и още една през декември.

За последните 18 месеца нигериецът е изиграл едва 23 мача с екипа на Фенербахче. В тях той е отбелязал 5 гола и е направил 2 асистенции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация