Британски таблоид праща Ван Дайк в Юве

13:17
Британски таблоид праща Ван Дайк в Юве

Ювентус подготвя невероятен трансфер през лятото, съобщава британския "Sun". "Бианконерите" са готови да извадят 150 милиона паунда за суперзвездата на Ливърпул Върджил ван Дайк, с което ще направят нидерландеца най-скъпия защитник в историята за втори път. 


През януари 2018 "мърсисайдци" привлякоха Ван Дайк от Саутхемптън за сумата от 75 милиона паунда, а сега по всичко изглежда, че трансферната сума на бранителя е нарастнала двойно.


Според изданието, Ювентус ще направи всичко възможно да привлече нидерландеца в отбора си през летния трансферен прозорец. Клубът определя, че освен Кристиано Роналдо именно той е човекът, който може да помогне на тима да спечели Шампионската лига. 


Източник на вестника твърди, че е много вероятно 28-годишният Ван Дайк да потърси ново предизвикателство, ако „червените” грабнат титлата в Англия този сезон. Нидерландският национал вече спечели три трофея с екипа на Ливърпул – Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.


Миналата седмица самият Върджил ван Дайк заяви: “Вече съм на 28 години и искам да изпълня всяка моя мечта, която имам. Животът може да е много кратък, кариерата ти също. Обичам да играя за този отбор и за този мениджър. Но не мога да гледам много напред, сега просто се наслаждавам на това”, каза бранителят на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация