Левски с оферта към наш национал

09:43
Левски с оферта към наш национал
Отборът на Левски най-вероятно ще подсили средната си линия с играча на Славия и националния отбор на България Благой Георгиев. Условието обаче е вицешампионът на България да успее да елиминира БАТЕ Борисов и да влезе групите на Шампионската Лига.

Техничният халф ще бъде преотстъпен до края на есенния дял от шампионата. Георгиев за последно игра в германския отбор Дуйсбург, който обаче изпадна във втора Бундеслига. За осъществяването на трансфера трябва да спомогне и факта, че Наско Сираков вече не е в управата на "сините", а публична тайна е враждата между него и президента на Славия Венци Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
27.08.2008 15:14

Благо Георгиев е кадърен футболист и колкото повече се съсредоточи върху изявите си на терена , а не върху това как изглежда , толкова по-добре за него

peshkata_8708
26.08.2008 18:51

запази си за теб малоумните коментари,бе дебил нещастен.гледай с друго око на спорта,иначе ще си останеш същия нескопосан спортен инвалид.

aivano
26.08.2008 14:52

Още един за диванчето на Азис отива в Уескито-браво!Като ги гледам той и ЕвгеЙ МинДЖев сигурно е левскар-просто много му отива!
Колкото до Благойчо той добре го докарва откъм прическа и татуировки,което не може да се каже за футболните му умения!!!!!!!!!!
Отишъл ДУЙсбург и те избаднали в немската "Б"група-отдавна си знаех,че и съдбата на Уески ще е такава,а Пеньо Пловдивски ще плаче да се върне в Ботев,за да играе в "А"група

ruiz
26.08.2008 13:24

Този май повече се интересува как по- успешно да заприлича на жена, отколкото от футбол...

SaDisTa
26.08.2008 13:23

ооо идеално,Благой определено има доста характеристики и ще е добре да премине в Левски.Условието е поставено,остава да бъде изпълнено в сряда