Сините играчи уверени: С победа в дербито нещата ще потръгнат (видео)

18:09
Сините играчи уверени: С победа в дербито нещата ще потръгнат (видео)

Левски София свърши много важна работа по време на зимната подготовка и е длъжен да я подкрепи с резултати, заяви халфът на отбора Симеон Славчев след края на втория лагер. Той добави, че за сините най-важен е предстоящият мач с ЦСКА София и те мислят само за него.

"Свършихме много добра работа, тренировките бяха пълноценни и тепърва ще видим дали всичко е окей. Всичко е нормално и сега най-важно е да видим резултати. Можем да казваме, че атмосферата е супер, но трябват и резултати в официалните мачове. Най-важният от тях е на 15-и."

"В дербитата няма фаворити. Мачът е важен, но все още не сме ги следили. Нашето треньорско ръководство се грижи за това и знам, че ще ни подготвят по подходящия начин", каза той.

Запитан дали футболистите следят събитията около благодетеля на отбора Васил Божков, Славчев отговори: "Не се притесняваме. Ние сме професионалисти и нашата задача е на терена. Останалото не ни интересува. Искаме просто да спечелим мача на 15-и и да зарадваме феновете. Аз лично нито чета, нито гледам. Въздействие няма как да няма и ние сме длъжни да защитаваме Левски на терена. Какво се случва нагоре, това не е наша работа. Да покажем, че сме кучета в дербито и да защитив Левски", заяви Славчев.

" Левски продължава да функционира перфектно, въпреки неяснотите около финансирането на отбора", заяви десният бек и капитан Живко Миланов.

"Клубът си работи перфектно. Нормално е постоянно да излизат новини от всякакви места и футболистите да четат, но тези неща не са наша работа. Те са работа на хората над нас. Както казах, за момента клубът работи перфектно", каза Миланов след края на втория подготвителен лагер.

Десният бек добави, че полусезонът може да тръгне отлично с победа над ЦСКА следващата седмица: "Имахме два тежки лагера. Първият беше по-тежък, а на втория имаше мачове. Левски ще бъде готов за първия мач на 15-и с ЦСКА. Надявам се цялата работа от тренировките да се види в мачовете, да покажем какво сме свършили. Притеснения нямаме от нищо. Пролетният полусезон започва сега и се надявам с победа в дербито нещата да тръгнат", каза Миланов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация