Меси няма намерение да напуска Барселона

21:07
Меси няма намерение да напуска Барселона

Звездата на Барселона Лионел Меси няма намерение да напуска клуба и ще остане на "Ноу Камп" поне до края на настоящия си договор с каталунците до лятото на 2021 година. В последните дни се заговори, че Меси може да си тръгне от Барса, след като влезе в открит конфликт със спортния директор на клуба Ерик Абидал.

Медиите в Испания и Великобритания заговориха, че е възможно 32-годишният аржентинец да се събере отново с Пеп Гуардиола в Манчестър Сити, докато пресата в Италия твърдеше, че Ювентус може да събере Меси с големия му съперник Кристиано Роналдо, но това няма да се случи. Въпреки че е недоволен от критиките на Абидал към играчите на тима, Меси иска да продължи да играе за Барселона и дори е отворен към преговори за удължаване на сегашния контракт, макар и да предпочита да не се обвързва дългосрочно с тима, съобщава Скай Спортс.

Въпреки че страстите около конфликта между Меси и Абидал се поуспокоиха, то все още не е ясно дали французинът ще продължи да заема ръководен пост в клуба и след края на сезона. Президентът на Барса Хосеп Мария Бартомеу, както и феновете на тима не са доволни от трансферите, които реализира Абидал, като каталунците продължават да имат сериозни пропуски в състава си въпреки сериозните инвестиции в последните две години. Все пак се очаква Абидал да получи последен шанс това лято, като действията му на трансферния пазар ще бъдат решаващи относно неговата позиция на "Ноу Камп".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация