Манчестър Юнайтед ще прави сериозна лятна селекция

10:19
Манчестър Юнайтед ще прави сериозна лятна селекция

Вицепрезидентът Манчестър Юнайтед - Ед Уудуърд, описа предстоящия летен трансферен прозорец като отлична възможност за клуба да изгради състав, способен да се бори за трофеите английското първенство и Шампионската лига.

Юнайтед, който спечели последната си титла през сезон 2012/2013 г., се намира на пет точки от четвъртия в класирането Челси след 25 кръга във Висшата лига. Отборът привлече само един футболист с постоянен договор през зимата - Бруно Фернандеш от Спортинг Лисабон, а Уудуърд обеща повече средства за трансфери през лятото.

"Анализираме и набелязваме футболисти през целия сезон, за да можем да бъдем активни по време на летния трансферен прозорец. За нас той ще бъде отлична възможност да продължим да изграждаме състав, който да бъде постоянно замесен в битките за Висшата лига и Шампионската лига. Това е наш приоритет - каза вицепрезидентът. - Инвестираме много в скаути, данни и анализи. Целта ни е да привличаме играчи, които са опитни, но в същото време млади и с потенциал за развитие."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация