Легенда на Хийт: Синът ми иска да бъде момиче

20:14
Легенда на Хийт: Синът ми иска да бъде момиче

Бившата звезда от НБА Дуейн Уейд гостува в „Шоуто на Елън ДеДженерис“ и направи шокиращо разкритие, че 12-годишният му син преминава през процедури за превръщането си в момиче.

Олимпийският златен медалист от Пекин 2008 и трикратен шампион на НБА призна, че е приел съвсем нормално желанието на сина си да смени пола си.

„Зайън се роди като момче. Той е на 12 години. Един ден се прибра у дома и заяви, че желае да говорим сериозно. Каза, че иска да бъде момиче и поиска да го наричаме Зая. Аз бях готов и приех това желание. Погледнах я и й казах, че е лидер. Това беше нашата възможност да й дадем право на избор. В момента заедно преминаваме през целия период на трансформация. Да, детето ми е само на 12 години, но в крайна сметка ще успее да се справи“, заяви баскетболната легенда на Маями Хийт.

Зайън/Зая е второто дете на Дуейн Уейд от брака с ученическата любов Шивоун Фънчис, с която имат и по-голям син Заир. Той има една дъщеря (Каавия) от настоящата си съпруга – актрисата Габриел Юниън. Той има и син Ксейвиър, роден от извънбрачна връзка с Ейджа Метойър. Освен това баскетболистът се грижи и за свой племенник, син на сестра му Дийна.

ПРОГНОЗИРАЙТЕ МАЧОВЕТЕ ОТ НБА С WINNER.BG И СПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИЧНА НАГРАДА!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

daimex94
13.02.2020 21:49

Объркаха им мозъците на децата с тези джендърски - педерастки и травеститски истории....на 12 години да ти позволят да вземеш такова решение, при положение че не знаеш още пикае ли ти се , такова ли ти се....ако си пълнолетен как да е ама на тази възраст....
Видял примерно че на момичетата им пишат 6тици, а на момчетата 5тици и айде, искам да съм момиче(като пример го давам как могат да разсъждават децата), пипито му не е почнало да сече още, те "пола щял да си сменя"....че по тази логика на 10 да правят и те деца, да не ходят на училище, да им се разрешава да пушат, да пият, да се дрогират....света е полудял....