Колев: Мисля, че оттук нататък ни предстоят само хубави дни

14:23
Колев: Мисля, че оттук нататък ни предстоят само хубави дни

Мисля, че оттук нататък ни предстоят само хубави дни. Това заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев пред журналисти по време на шествието на „синия клуб“ преди Вечното дерби с ЦСКА. Двата столични гранда се изправят един срещу друг от 14:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

„Не очаквам никакви сблъсъци, хората са мирно настроени. Готвим се за празник, това е както е съобщено, когато от Националния клуб на привържениците и Левски поеха инициативата да се състои такова шествие, абсолютно нормално. Хората искат да изразят любовта си към отбора и няма никакви предпоставки за инциденти“, започна той.

„Благодарен съм на хората, това са дните, в които не само България, а целият свят ще разбере каква е разликата между Левски и останалите клубове у нас – тя се видя ясно в тези 48 часа, в които хора, които трудно свързват двата края, отделят от насъщния си хляб за клуба. Аз мисля, че в този труден момент клубът ще намери своята идентичнност и ще се свърже със своите фенове“.

„Вероятно не за първи път, но със сигурност в тези времена на изпитания един от начините отборът да стане по-силен, е да бъде на вълна с публиката си, а публиката е многобройна. Аз мисля, че оттук нататък ни предстоят само хубави дни, без значение как ще се развият нещата от гледна точка на управлението и финансите в Левски“, завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DUHAMO_1949
15.02.2020 17:25

.... след като разпродадете поне карето от най-добри и "без значение как ще се развият нещата финансово", ха-ха!!