От Левски отговориха с атака на нападките на Стефанов

14:22
От Левски отговориха с атака на нападките на Стефанов

Щабът на Левски София, чрез своя официален сайт, отговори на Венцеслав Стефанов относно изказванията му за възнагражденията на служители в синия клуб. Президентът на Славия заяви, че има директор с 22-23 хиляди лева заплата и други с по 12-13 хиляди.

Също така от "Герена" на свой ред зададоха два въпроса към Стефанов. Ето какви са те:

"Левскари,

Обръщаме се към Вас директно и открито, относно поредната атака към любимия клуб, която бе отправена днес от президента на ПФК „Славия“ Венцеслав Стефанов.

С „разкритията“ си за възнагражденията в нашия клуб г-н Стефанов премина всякакви граници. Категорично заявяваме, че в „ПФК Левски“ няма служител или директор, който да получава която и да е от споменатите от президента на „Славия“ суми.

Това може лесно да се провери, а още по-лесно е да се досетим защо тази откровена лъжа се поднася на хората в този момент – левскарската общност е мобилизирана, както отдавна не е била, за да помогне на клуба в труден момент. И това най-ясно се видя в последните 10 дни.

Какъв по-добър пропаганден начин да полеем със студен душ ентусиазма на хората, от това да ги облъчим с дезинформация? Този път обаче няма да оставим нещата така и ще зададем и ние някои въпроси.

Като, например, ако в „Славия“ има двама души на щат, как клубът е получил лиценз за професионален футбол, съгласно административните критерии за лицензиране? На какви заплати плащат данъци и осигуровки в „Славия“?

Сигурни сме, че самите Вие сте наясно дали информацията отговаря на истината или е чисто и просто целенасочена измислица.

ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ!

„ПФК ЛЕВСКИ“

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация