Моу: Контузията на Сон е тежък удар за нас

20:34
Моу: Контузията на Сон е тежък удар за нас

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо разкри, че нападателят на тима Хюн Мин Сон почти сигурно пропуска остатъка на сезона и заяви, че контузията на корейския национал е "разбила сърцата" на шпорите.

Сон получи травма в ръката още в първата минута на двубоя с Астън Вила през уикенда, като въпреки това доигра двубоя и дори вкара два гола за успеха с 3:2 на “Вила Парк”. Направените изследвания обаче са показали, че Сон се нуждае от операция, като сайтът на Тотнъм съобщи, че той ще отсъства няколко седмици, но според Моуриньо кореецът няма да играе повече през тази кампания.

“Не очаквам да го видим в игра до края на сезона. Това е тежък удар за нас, който ни оставя с разбити сърца. Ситуацията няма как да е по-лоша по отношение на опциите ни. Няма какво да направим, ще играем с играчите, с които разполагаме, и те ще дадат всичко от себе си. Преди се притеснявах, че нямам достатъчно опции за нападението на пейката, а сега нямам достатъчно опции за нападението на терена”, коментира Моуриньо преди двубоя с РБ Лайпциг от осминафиналите на Шампионската лига утре.

“Ще се борим, колкото можем. Знаем, че ситуацията е нечестна за играчите след толкова положен труд. Когато получихме лошите новини вчера, те първо разбиха сърцата ни, а след това и отбора ни. Но ние трябва да се вдигнем. Може би сега съперниците си мислят, че е дошъл моментът да ни убият, но не мисля, че за Лайпциг ще е лесно да играят срещу нас”, допълни португалският специалист.

Тотнъм приема РБ Лайпциг в сряда вечер от 22:00 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация