Крушчич преди мача с Ботев: Въпрос на време е головете да дойдат

14:27
Крушчич преди мача с Ботев: Въпрос на време е головете да дойдат

Целта ни утре е да победим, но Ботев Пловдив е силен отбор и заслужава нашето уважение, заяви старши треньорът на ЦСКА София Милош Крушчич преди двубоя от 22-ия кръг на efbet Лига срещу Канарчетата. Наставникът разкри, че Занев и Албентоса пропускат мача и е въпрос на време отборът да започне да вкарва голове.

"Предстои ни още един труден мач. Ботев заслужава нашето уважение, имат опитни футболисти, треньорът им е опитен. Ние обаче сме съсредоточени върху нашата игра. Целта ни е да победим утре. Занев има червен картон и не можем да разчитаме на него. Албентоса още не е готов, но имам доверие в останалите футболисти, които ще ги заменят", заяви Крушчич на пресконференцията преди мача.

"Къде сме се запушили? Нямахме голове на лагера. Преди това имахме равенства 0:0 срещу Арда и Лудогорец, но вкарахме четири гола срещу Дунав. Убеден съм, че головете ще дойдат, въпрос на време е", коментира Крушчич.

"Тодор Неделев е важен футболист за Ботев, видя се и когато се появи през второто полувреме срещу Локомотив. Той може да реши мач с един удар, има добър ляв крак. Балтанов също е опасен футболист – казах вече, че имат няколко добри играчи. Ще видим дали Неделев ще играе, ще обърнем внимание на най-добрите им футболисти", уточни още сърбинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация