Неймар отново ще посети карнавала в Рио

13:58
Неймар отново ще посети карнавала в Рио

Бразилската звезда Неймар отново си осигури възможност да посети карнавала в Рио де Жанейро. Миналия петък той пусна в социалните мрежи видео специално по този въпрос. Футболистът обяви, че за първи път от шест години насам няма да бъде част от празника в родината си.

Всяка година в този период на годината той се оказваше контузен или наказан, като това съвпадаше с карнавала и рождения ден на сестра му и бе свързан с посещение на Бразилия. Тази година трябваше да е различна, докато не се случи неизбежното. Втори жълт картон в 92-ата минута на мача на Пари Сен Жермен срещу Бордо, завършил 4:3 за столичани, означава, че Неймар ще бъде наказан за двубоя на ПСЖ срещу Дижон в събота.

През 2015 г., когато играеш в Барселона, той беше наказан в този период. Същото се случи и през 2016 г. Следващата година имаше мускулна контузия, а през 2018 и 2019 г. беше у дома си в Бразилия, възстановявайки се от контузии. Във всички тези случаи той редовно посещаваше карнавала в Рио.

Миналия март се появиха спекулации, че се е върнал в родината си именно за празника, вместо да се възстановява в Париж. Тогава той отговори: “Не мисля, че социалният ми живот пречи на представянето ми на терена”.

Сред поредната случка - на пръв поглед ненужно изгонване в края на мача, стана причина за нови теории по темата. Сега очакваме дали ще се появят нови снимки на звездата от карнавала и той ще удържи на думата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация