Пешев: Арда няма нищо общо с Лудогорец

14:24
Пешев: Арда няма нищо общо с Лудогорец

Президентът на Арда Петър Пешев обяви в интервю за Канал 3, че Левски е платил за защитника Деян Лозев много по-малко от 250 хил. евро, каквито информации се появиха в медиите. Също така Пешев допълни, че неговият тим няма как да бъде сравняван с Лудогорец, тъй като целите на двата тима са съвсем различни.

“Лозев е едно добро момче. С Левски се разбрахме много бързо. Мисля, че и двата отбора сме доволни от тази сделка. Дали Левски е платил 250 хил. евро? Далеч надолу е сумата, която Левски е платил. Така че е безсмислено да говорим”, каза Пешев, който призна, че няма да спира футболисти при оферти от чужбина или от българските грандове.

“Имаше две оферти за наши футболисти, но те не се съгласиха да отидат в по-слаби първенства от нашето”, каза президентът на тима от Кърджали, който призова отборът му да не бъде сравняван с Лудогорец.

“Нямаме нищо общо с тях. Нито искаме да се сравняваме с тях, нито ще ги догонваме. Искаме да направим един добър отбор. Със сигурност Лудогорец е най-добрият отбор към този момент. Левски и ЦСКА-София едва ли ще успеят да ги спрат през този сезон. Но ако продължат да се развиват, ще видим докъде ще стигнат през следващата година”, добави Пешев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация