Кобрата: До няколко дни подписваме договора за мач с Джошуа

14:14
Кобрата: До няколко дни подписваме договора за мач с Джошуа

До няколко дни ще подпишем договора за мач с Джошуа в Англия, няма да имам проблем да се боксирам в САЩ занапред, сподели Кубрат Пулев. В последните дни той имаше проблеми с визата и не успя да гледа на живо двубоя Фюри – Уайлдър в Лас Вегас. Българинът призна още, че ще има трети мач между тях двамата, което означава, че Джошуа няма да има друг избор, освен да се бие с него.

„Моята виза за Щатите е бизнес-туристическа. Имам право да пребивавам в страната. Още преди последния ми мач сме подали документи за работна виза. Просто нещата малко се забавиха. Няма рискове да не ме пускат в САЩ. Въпрос на време е да получа работната виза, която да ми дава право да играя там. Не съм казвал, че отивам да работя. Така обаче са решили местните власти. Аз не виждам драма. При мен не се е променило нищо от предните пъти, в които съм бил в Щатите. Гледах мача между Фюри и Уайлдър, след това ходих на ресторант. Гледах го по телевизията, не на живо“, каза Кобрата.

Пулев също така сподели, че се очаква до няколко дни да бъде подписан договора за мач с Антъни Джошуа. Според него англичанинът е искал да се бие с Тайсън Фюри, който победи Дионтей Уайлдър, но по всяка вероятност американецът ще активира клауза за реванш срещу Циганския крал. Това няма да остави друг избор на Джошуа, освен да се бие с претендент №1 Кубрат Пулев.

„Юли месец ще има трети мач между тях (Фюри и Уайлдър; б.р.). Затова и на Еди Хърн му пропадна пъкления план Джошуа да заобиколи мача с мен. Сега отново подготвяме договора и се очаква той да е готов до 3-4 дни. Мачът между Фюри и Уайлдър няма да пропадне, тъй като те имат договор за трети двубой. Боб Аръм каза, че ще има трети мач, а това означава, че аз ще играя с Джошуа. Аз съм по-добрият, по-подготвеният, по-бързият. Ние се съобразихме с техните условия, тъй че те ще трябва и те да се съобразят. Извоювахме съдията на ринга да не е британец. Те обаче искат да се бием в Англия, защото ги е страх. Ще победя, сигурен съм“, обяви Пулев по „Скайп” в предаването „Тази сутрин” по bTV.

Боксьорът разкри още, че за двубоя с Джошуа ще се подготвя в Германия. В момента той се намира в столицата Берлин.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация