Ще има търг за боя между Пулев и Джошуа

07:19
Ще има търг за боя между Пулев и Джошуа

Правата на мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще бъдат разиграни на търг. Това е наредила Международната боксова федерация (IBF), след като двете страни не успяха да постигнат съгласие помежду си относно условията за провеждането на двубоя. Така ще има наддаване, което ще се проведе на националния празник 3 март и ще се състои в офисите на централата в Спрингфийлд, щата Ню Джърси, съобщи ESPN.

Двете страни на два пъти искаха отлагане на финалната дата на преговорите, но дори и това не помогна да постигнат съгласие.

Все пак промоутърите на двамата боксьори все още имат шанс да постигнат компромис преди търга и дори прогнозите са, че именно това ще се случи. Matchroom на Еди Хърн, който представлява Джошуа и Top Rank и Epic Sports, които работят с Кубрат Пулев ще продължат преговорите помежду си и може и да успеят да си стиснат ръцете. Към момента прогнозите са, че те ще се договорят за мач на 20 юни в Лондон на “Тотнъм Стейдиъм”.

В предстояия сблъсък Джошуа ще заложи титлата си на IBF, докато Пулев е официален претендент за това отличие и ще опита да го отнеме от ръцете на англичанина.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация