Лампард: Победихме най-добрия отбор в Англия

09:33
 Лампард: Победихме най-добрия отбор в Англия

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе истински горд от успеха с 2:0 над Ливърпул в турнира за ФА Къп. Той засипа със суперлативи своите играчи за представянето им в този мач. Според него това е специална победа и той е истински горд.

“Много съм горд, защото Ливърпул е най-добрият отбор в Англия. Те и Манчестър Сити доказаха това през последните години. Но това, което Ливърпул прави през този сезон е невероятно. Да покажем усилие, съсредоточеност, решимост, класа в този мач е нещо специално. Знаем, че имаме още много работа и ни предсоти дълъг път, за да стигнем там, където искаме, но трябва да се радваме на подобни моменти. Вторият гол бе много важен, защото знаем колко опасен може да бъде Ливърпул в последните минути”, заяви Лампард.

Специалистът запази специални похвали за младия Били Гилмор, който обра овациите с играта си в този мач.

“Това бе невероятно представяне на един млад играч срещу най-добрия тим в света. Той запази хладнокръвие в началните 10 минути, макар всичко да се случваше толкова бързо. Веднага се вижда класата му с топка в крака. Той не се страхува да играе с нея. Той ми напомня на халфовете, с които съм израснал. Хората го гледат и си мислят, че е доста слабичък като телосложение, но пък притежава огромен характер Абсолютно съм възхитен от него. Той заслужава всички похвали, заслужава да е играч на мача и хората да говорят за него. Радвам се и за неговото семейство, защото това е голям ден и за тях”, допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация