Потвърдено: Петър Хубчев остава начело на Левски

16:47
Потвърдено: Петър Хубчев остава начело на Левски

От ПФК Левски София публикуваха на официалния сайт декларация от членовете на Управителния и Надзорния съвет относно появилите се информации в медиите за раздяла със старши треньора Петър Хубчев и неговия екип. В нея категорично се отхвърля възможността за смяна на треньорското кормило на „сините“.

Ето какво пише в текста:

„Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на Левски, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на Левски декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и Купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация