Бойко Борисов: Държавата е готова да помогне на Левски

15:11
Бойко Борисов: Държавата е готова да помогне на Левски

Премиерът на България Бойко Борисов коментира ситуацията в Левски по време на инспекция си на стадион "Панайот Волов" в Шумен. Той обяви, че държавата е готова да помогне на 26-кратните шампиони, ако "сините" пожелаят. Министър-председателят разкри, че е възможно държавният тотализатор да стане спонсор на "сините" за период от 6 месеца до 1 година. Той също така припомни, че е обещал да изгради козирка на стадион "Георги Аспарухов".

"Всичко е работа на ръководството, на фенклуба. Аз съм им казал в разговор. Никой бизнесмен не мога да накарам на сила да стане спонсор на някого. Левски е такъв отбор, че за 6 месеца, за година, както помагаме навсякъде, може поне (да помогнем) с тотото за реклама. То се видя, че имат огромна фенска маса и това няма да е подарък", заяви Борисов.

"Казал съм им. Нека да мислят. С това можем в един момент да им помогнем, ако искат. Ако могат да се оправят сами, още по-добре. Както правим на други стадиони и на тях ще им помогнем, за да не им се смеят, че шапките са без козирка", каза още министър-председателят.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

govshapAnaLdola
07.03.2020 17:11

Държавата винаги е готова да помогне в нужда на своето спортно отроче!!

Goved_Sradosran
08.03.2020 19:34

..

Goved_Sradosran
08.03.2020 19:25

Имаш ли мозАк, брато, не виждаш ли, че този е подуянец?!?

nasran_chorbar
08.03.2020 12:30

ловешкото си мнение можеш да си го завреш там, където гг те огрява.