Не допуснаха голфърка на благотворителен турнир, защото е прекалено секси

15:31
Не допуснаха голфърка на благотворителен турнир, защото е прекалено секси

Определяната за най-сексапилна голфърка в света Пейдж Спиранак изригна в социалните мрежи срещу организаторите на благотворителен голф турнир.

Блондинката много харесала идеята им и предложила да се включи напълно безплатно, предполагайки, че те на драго сърце биха се възползвали от визията й, за да съберат повече пари за добра кауза.

"Турнирът беше в помощ на деца сираци и аз много исках да помогна, защото самата аз съм имала тежко детство. Отговориха ми, че при други обстоятелства биха се съгласили, но членовете на клуба им били против заради това, че останалите ще гледат деколтето ми.

Не искам да се чувствам различна заради това, че съм жена и нося пола. Голфът е толкова елитарен спорт и започвам да го мразя именно заради това. Аз не съм такава и няма да се променя заради тях", отсече блондинката, наричана Курникова на голфа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazyfreak
11.03.2020 16:49

Ами нека ги съди.Това е дискриминация!!!Така както някоя грозна,дърта лесбийка може да съди,така би трябвало една НОРМАЛНА,красива жена също да може да го прави.Иначе се потвърждава тезата ми-светът се управлява от шепа импотентни курви!!!