Бос на Юнайтед се застъпи за Ливърпул

19:23
Бос на Юнайтед се застъпи за Ливърпул

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд не е подкрепил идеята, която бе лансирана от други клубове, сезонът в Премиър лийг да бъде анулиран. Този вариант можеше да се окажа изключително несправедлив към отбора на Ливърпул, който е на два победи от чаканата в продължение на 30 години титла. 

 


В крайна сметка на срещата миналия четвъртък клубовете са отхвърлили този вариант и се обедниха около идеята сезонът да завърши, когато това е възможно. Точно за това е настоявал и Уудуърд по време на дискусията преди няколко дни. Според Athelic босът на "червените дяволи" е настоявал, че най-справедливият подход е сезонът да завърши докрай, дори и това да означава мачовете от него  да продължат през септември и октомври. 

 

За момента шампионатът е спрян до 30 април, но е почти сигурно, че ще има поне още едно отлагане. Според "Телеграф" планът, който на този етап изглежда най-реалистичен, е кампанията да бъде рестартирана на 1 юни и в рамките на следващите шест седмици да се изиграят оставащите 92 мача от Премиър лийг.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация