Клоп: За да има футбол по-скоро, трябва да сме дисциплинирани

16:33
Клоп: За да има футбол по-скоро, трябва да сме дисциплинирани

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи поредното си обръщение към феновете на отбора, в което ги призова да бъдат дисциплинирани и да спазват всички необходими мерки. Германецът добави, че той и неговите играчи са в добро състояние на духа и се забавляват с групови чатове и конферентни разговори. Клоп дори разкри, че поддържа форма, практикувайки фамозния танц на Алекс Окслейд-Чембърлейн, с който халфът на мърсисайдци празнува своите попадения. 

"Единственият начин да върнем футбола възможно най-скоро, е да бъдем по-дисциплинирани, за да можем по-рано, парче по парче, да върнем обичайни си живот. Няма друго решение в момента. Трябва да бъде самодисциплинирани и да спазваме дистанция един от друг. Ситуацията е трудна, но за мен е и интересно, защото никога не съм стоял толкова дълго вкъщи. В бъдеще, след 10, 20, 30 или 40 години, ще се обърнем назад и тогава изводът ще е, че това е бил периодът, в който светът е показал най-голяма солидарност, най-голяма любов и най-приятелско отношение. Това би било страхотно. 

Настроението при нас е добро. Не подрязвам тревата (б.ред. Клоп визира забавното видео, в което Джеймс Милнър подстригва тревата в двора си с линия и ножица), но опитвам танца на Окс. И не се справям толкова зле, колкото може би си мислите. Много е важно в тези времена да показваме, че се отнасяме сериозно към ситуацията, но все пак сме хора", заяви Клоп във видеоинтервю пред сайта на Ливърпул

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация