Гришо с дарение за хасковска болница

17:25
Гришо с дарение за хасковска болница

Първата ракета на България Григор Димитров дари респиратори на Хасковската болница в подкрепа на борбата с коронавирус COVID-19.

Най-добрият ни тенисист се включи ексклузивно в “Шоуто на Николаос Цитиридис” от Калифорния, като разкри повече подробности около карантината си и тренировъчния процес по време на изолацията. 

“В момента единственото нещо, което ме кара да продължавам да бъда по-позитивен, е това, че има турнири. Кога? Това не се знае. В момента това не е най-важнто нещо. Важното е да се съхраним себе си, да бъдем позитивни, което наистина не е лесно. Свикнали сме на различен начин на живот, което в момента ни кара да научаваме нещо съвсем различно за самите нас. Дори в момента не мога да се погледна като тенисист, ако трябва да си призная”, започна той.

“В момента сме аз и моят треньор. Няма фенки, които да се грижат за мен. Ще се прибера в Европа веднага след края на извънредното положение, може би в България. Искам да се събера с роднините и просто да прекараме време заедно. Може би два месеца ще съм в Щатите, след което ще гледам само да се прибера и да съм с любимите си хора”.

“Винаги ми е харесвало “Съединението прави силата”. Трябва да сме сплотени най-вече в такива ситуации. Когато печеля, винаги съм усещал, че печели и България. Имаме голямо сърце и продължаваме напред. Нека обичаме хората около нас – роднините, и да се подкрепяме. Ние сме много силна нация!”, завърши с послание към родината Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация