Клоп призова феновете да спазват ограниченията

20:38
Клоп призова феновете да спазват ограниченията

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова всички, които искат скоро отново да гледат футбол, да спазват ограниченията, наложени от правителството на Великобритания за борба с разпространението на коронавируса.

Към момента мачовете от Висшата лига са преустановени поне до края на април, което ощетява най-вече феновете на “червените”, тъй като любимият им тим бе на прага на спечелването на първа шампионска титла от 30 години насам, преди пандемията от COVID-19 да спре футбола в страната. 

“Единственият начин да си върнем футбола възможно най-скоро, ако това искат хората, е да сме дисциплинирани. Така ще си върнем най-бързо предишния живот, парче по парче. В един момент отново ще играем футбол, напълно сигурен съм. Не желая нищо повече от това поради няколко добри причини, както можете да си представите. Нямам търпение футболът да се върне, но дори и аз трябва да бъда дисциплиниран и се опитвам да бъда такъв”, коментира Клоп.

В същото време треньорът на мърсисайдци разкри, че настроението в тима е добро въпреки ситуацията, като всички от първия тим поддържат връзка в общ чат. “Много е важно да приемаме тази ситуация сериозно, но също така да продължим да бъдем хора. Щастлив съм, когато момчетата пускат нещо в Инстаграм, стига то да е легално. Това показва, че те не са загубили чувството си за хумор”, обясни Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация