Моуриньо започва да води виртуални тренировки

11:08
Моуриньо започва да води виртуални тренировки

Нападателите на Тотнъм Хюн-мин Сон и Стивън Бергвайн се прибраха в родните си страни Република Корея и Нидерландия, след като получиха разрешение от клуба да продължат рехабилитациите си от дома.

Сон игра за последно през февруари, когато получи счупване на ръката в мача с Астън Вила. Тогава той се прибра в Сеул, където бе опериран, след което се завърне в Англия, но стоя две седмици под домашна карантина заради пандемията от COVID-19. След като сезонът на Острова също беше прекратен заради разширяващото се разпространение на коронавируса, от ръководството дадоха разрешение на Сон отново да се върне в Южна Корея, където обаче ще трябва да изтърпи нов двуседмичен карантинен период.

Бергвайн, който е с контузия в глезена, получена в мача с Бърнли в началото на месеца, е в Нидерландия. Там той ще съчетае рехабилитацията си с раждането на детето си, което той и приятелката му очакват да се случи до дни.

Специална програма за подготовка ще имат и другите играчи на Тотнъм. От понеделник "шпорите" започват общи виртуални тренировки от домовете си, които ще преминават под надзора на мениджъра Жозе Моуриньо.

Заради пандемията сезонът във Висшата лига бе спрян поне до 30 април.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация