Иниеста: Бях от Реал Мадрид по всички показатели

15:43
Иниеста: Бях от Реал Мадрид по всички показатели

Кой би си представил Зинедин Зидан в Барселона, Андрес Иниеста в Реал Мадрид, както и Диего Симеоне на "Сантиаго Бернабеу"? Сега никой, но преди десетки години - самите те. Вестник Marca припомня някои паметни изказвания, които звучат абсурдно в наши дни. Идолът на мадридистите Зидан е имал желание да играе на "Камп Ноу".

"В Испания има два отбора, за които бих играл - Барселона и Реал Мадрид. Измежду двата предпочитам Барселона. В дома на съпругата ми се говори много за Барса. Когато бях малък ми харесваха два отбора - Ювентус и Барселона. Сега играя в Ювентус. Може би в бъдеще ще мога да играя и на "Камп Ноу", заявява Зизу в интервю за Don Balon от миналия век.

Една от емблемите на "Ла Масия" - Андрес Иниеста, като мъничък е бил фен на Реал Мадрид. "Бях от Реал Мадрид по всички показатели", споделя Андрес.  През 2008 година Лука Модрич все още играе за Динамо (Загреб). В интервю за Mundo Deportivo той не крие, че би играл за Барса. "Не мога да отрека. С моята приятелка Ваня прекарахме незабравима седмица в Барселона. Гледахме на живо мача Барселона - Еспаньол с шалчета на Барса, бяхме "кулес", разкрива хърватинът.

Един от дългогодишните играчи на Барселона - Рафа Маркес, пък позира с фланелка на Реал Мадрид. Всички считат трансферът му на "Сантиаго Бернабеу" за сигурен. Мексиканецът опъва фланелката за снимка, но в крайна сметка сделката пропада. Най-абдурдно сякаш звучи изказването на сегашния треньор на Атлетико Мадрид Диего Симеоне от периода му в Севиля: "Ако си тръгна, бих отишъл единствено в Реал Мадрид". Това не се случва, а аржентинецът се превръща в емблема на Атлети и като играч, и като треньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация