София Кенин си пожела ваканция с Григор (видео)

18:51
София Кенин си пожела ваканция с Григор (видео)

Шампионката на Australian Open София Кенин разкри, че би искала да отиде на ваканция с единствения българин в световния тенис елит Григор Димитров.

21-годишната Кенин отговори на различни въпроси по време на забавно интервю от рубриката Confessional Cart на Tennis Channel. Световната №4 сподели, че ако не беше станала професионална тенисистка, би се пробвала в плуването, а на въпрос с кого би желала да си размени местата за един ден, тя посочи името на световния №1 Новак Джокович.

Попитана секунди по-късно с кого от тура би искала да отиде на ваканция, родената в Москва американка отговори така: "Не знам... Да го кажа ли? Димитров".

Тук интервюиращият спомена, че и Григор, и София са приятели със специалистката на двойки Бетани Матек-Сендс, при което Кенин отговори шеговито: "Да, приятели сме с нея. Тя няма да бъде много щастлива от това, което казах. Извинявай, Бетани. Тя ще ме убие".

По време на нестандартното интервю чаровната блондинка сподели още, че харесва "всички песни" на Дрейк и в момента гледа сериала Riverdale.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация