Стенли: Скоро ще обявя дали се кандидатирам за президент на БФС

11:42
Стенли: Скоро ще обявя дали се кандидатирам за президент на БФС

Легендарният български футболист Стилиян Петров коментира дали би се кандидатирал за президент на БФС. Той каза и как се справя със социалната изолация заради пандемията от коронавирус. 

"Много се радвам, че моето име са спряга за този пост, коментира той пред Би Ти Ви. - Да не забравяме, че аз съм извън България вече 20 години, което е и добре и не много добре. Защото бъдещият президент трябва да бъде със силен екип. Това при мен е голям проблем. Да, анализирал съм, гледал съм, искам да погледна сериозно на нещата, дали има шанс за промяна, дали може да се промени нещо, дали хората искат тази промяна. Мисля, че има доста по-силни кандидати от мен, но ако и моето име е замесено, оглеждам нещата, оценявам ги и може би след няколко месеца, когато се реши за конгреса, ще обявя и финалното си решение", допълни Петров.

По отношение на извънредната ситуация заради Covid-19 той допълни: "В трудните ситуации най-важни са подкрепата, вярата и търпението. Живеем в 21 век и изолацията е нещо ново в живота на един човек. При мен изолацията продължи година и 3 месеца. Беше много дълъг период. Тогава до мен беше единствено моята съпруга. Дори в определени моменти и децата ми нямаха право да влизат в стаята, което правеше нещата още по-трудни. Това, през което преминаваме в момента, всички като мен, които са минали през трудни моменти, обаче знаят колко е важна тази изолация за да предпазим себе си и другите", каза Стенли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация