Официално: Томас Мюлер в Байерн до 2023-а

13:07
Официално: Томас Мюлер в Байерн до 2023-а

Томас Мюлер официално удължи договора си с Байерн Мюнхен с още два сезона. Новото споразумение е до 30 юни 2023 година, което означава, че ако го изпълни докрай, германецът ще е е бил неизменна част от първия отбора на баварците в продължение на 15 години.

Нападателят дебютира през 2008-а, а в началото на 2009-а подписва и първия си професионален договор с Байерн. 30-годишният Мюлер до момента има 521 мача и 195 гола за клуба. 

"И двете страни подписаха този договор с наистина добро чувство. Сигурен съм, че след като започнем да играем отново, ще продължим да бъдем много успешни. Това е моята мотивация. За мен приоритет номер едно бе да удължа договора си с Байерн. Клубът се чувстваше по същия начин. Вече съм тук около две трети от живота си, така че не можеш да кажеш, че клубът и аз просто сме заедно по инерция. Ние се борим един за друг. Този клуб не е просто един стар работодател за мен. Това е моята страст. Щастлив съм, че ще бъда тук две допълнителни години и ще дам всичко от себе си както на терена, така и извън него", заяви Мюлер пред официалния сайт на баварците.

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация