От Зенит доставихa наградата на играч с дрон

20:16
От Зенит доставихa наградата на играч с дрон

Социалната дистанция може и да е спряла играчите и клубните ръководства от срещи лице в лице, но Зенит Санкт Петербург показаха креативност, когато доставиха приза за „Играч на месеца“ с помощта на дрон. Бразилецът Малкъм спечели почти 30% от фенския вот, за да спечели отличието за месец март, след като Зенит дръпна с девет точки на върха в класирането на руската Премиерлига, преди сезонът да бъде преустановен заради пандемията от коронавирус. Русия е в извънредно положение до 30 април, докато лигата е спряна до 31 май, но клубът успя да достави наградата без да се налага бившият играч на Барселона да излиза от дома си.

„Току-що получих съобщение да отворя прозореца си“, сподели играчът във видео, докато дронът обикалял около апартамента му. Впоследствие той влязъл в дома му, изплашвайки котката на футболиста, преди да се сниши на пода, за да може Малком да си вземе приза. Бразилецът благодари на привържениците и приключи видеото, казвайки: “Останете по домовете си, важно е“.

Повече от 1.6 млн. души са заразени от новия вирус в световен мащаб, а над 100 000 са жертвите. Русия има потвърдени над 13 500 случая и 106 починали.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация