Изписаха Далглиш от болницата

12:06
Изписаха Далглиш от болницата

Бившият играч и мениджър на Ливърпул Сър Кени Далглиш беше изписан от болницата, след като тества положително за коронавирус.

Той бе рутинно тестван за заразата, след като постъпи в болница в сряда за лечение на инфекция, която изискваше венозни антибиотици. Бившият нападател на Селтик и Шотландия, който не показа симптоми преди положителната си диагноза, похвали работещите в Националната здравна служба (НХС) във Великобритания, след като бе изписан и се възстановява под самоизолация в дома си.

Сър Кени определи работата на здравните лица, които се грижиха за него като „абсолютно брилянтна“. „Хората може да си мислят, че репутацията ми заслужи най-добрите грижи, но всеки пациент на НХС получава най-добрите грижи. Като нация, ние сме късметлии да ги имаме и им пожелавам всичко най-добро в борбата с вируса – те работят неуморимо, за да помогнат на страната да преодолее тази пандемия“, написа той в The Sunday Post.

Далглиш е считан от мнозина за една от най-емблематичните личности в историята на Ливърпул, печелейки девет титли на страната и три Купи на Европейските шампиони като играч и мениджър. Той спечели и титлата като наставник на Блекбърн през 1995 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация