Владо Стоянов подписва нов договор с Лудогорец

12:28
Владо Стоянов подписва нов договор с Лудогорец

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов ще подпише нов договор с клуба. Настоящият контракт на стража е до края на сезона. През пролетта бившият национал се завърна под рамката на първия състав след три години отсъствие. Той се контузи тежко през март 2017-а преди мач на България срещу Нидерландия. Последваха серия от операции и дълъг период на възстановяване. Имаше опасност Стоянов повече да не играе. През есента обаче той се появи на терена първо за дубъла във Втора лига, за да си върне увереността.

Стражът вече е получил предложение от ръководството за нов контракт. Според запознати финансовите параметри в него са занижени, но Стоянов е склонен да преподпише, след като ръководството бе лоялно към него в периода на възстановяване. С оглед кризата, която неминуемо ще се отрази и на Лудогорец, Ренан почти сигурно ще бъде продаден. Така старши треньорът Павел Върба ще остане с двама български вратари - Владо Стоянов и Пламен Илиев, на които ще плаща по-малко.

"Има време, ще говорим и за договора, който е до 30 юни. Сега има по-важни неща. Както каза един приятел, ти си един от най-големите каръци - тъкмо се върна на терена, а първенството спря. Дай Боже да имам шанс и здравето да поиграя още 4-5 години. До 37-38 години мисля, че мога да пазя с лекота. До момента Лудогорец е отборът, който показа най-голямо постоянство и добри игри, за да бъде шампион", сподели пред БНТ Владислав Стоянов.

"Всички бяхме доста притеснени, когато излезе новината, че господин Домусчиев е заразен, но знаехме, че той е боец и не се предава", добави стражът.

Тема Спорт

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация