Реал е приготвил 150 милиона за Садио Мане

15:25
Реал е приготвил 150 милиона за Садио Мане

Слуховете за големия интерес от страна на Реал Мадрид към нападателя на Ливърпул Садио Мане продължават с пълна сила. Според "Сън" от "Сантиаго Бернабеу" вече са провели първи разговори с представители на сенегалеца. Все още няма нищо официално, но според английския таблоид Реал е готов да предложи 150 милиона паунда за Мане, който бе един от най-силните играчи на мърсисайдци през този сезон. Ако сенегалецът бъде изкушен от кралския клуб, то Ливърпул ще се опита да реализира супертрансфер с привличането на голямата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. За целта мърсисайдци ще добавят към тези 150 милиона допълнителни 100 милиона и с тази рекордна сума ще се опитат да измъкнат французина. 

Реал също се интересува от Мбапе, но според последните информации в Испания "белите" няма да се опитват да го привличат през това лято, а ще оставят тази задача за догодина. 

Според "Сън" Nike, с който наскоро Ливърпул подписа рекорден договор, може да поеме част от заплатата на Мбапе в Ливърпул, за да направи подобна грандиозна сделка възможна. Иначе през февруари Ливърпул обяви рекорден оборот от 533 милиона паунда и печалба от 42 милиона паунда, така че клубът може да си позволи такава мащабна инвестиция. 

Наскоро медиите на Острова пък твърдяха, че ако Мане отиде в Реал, Ливърпул може да си върне Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация