Задава се масова чистка в Барса

13:54
Задава се масова чистка в Барса

Ръководството на Барселона е наясно, че няма да има достатъно финансови средства, за да постигне трансферните си цели за лятото, пише Marca. Според изданието цели 13-има играчи на "лос кулес" може да бъдат разкарани от "Камп Ноу". Някои от тях може да влязат в бартерни сделки за привличането на нови играчи, а други да бъдат продадени в опит да се съберат пари. Големите цели на "блаугранас" за летния трансферен прозорец са свързани с привличането на Неймар, Лаутаро Мартинес, един централен защитник и един краен бранител.

Иван Ракитич и Артуро Видал са най-близо до изхода на "Камп Ноу". И двамата имат само още една година от договорите си и това лято е удачна възможност да донесат пари на каталунския клуб. Ракитич има две предпочитани дестинации - Интер и Атлетико Мадрид. Чилиецът е ухажван от Интер и може да влезе в евентуална сделка за Лаутаро.

Никой от преотстъпените футболисти не е силно желан за завръщане от шефовете на "лос кулес". Карлес Аленя, Тодибо, Муса Ваг и Филипе Коутиньо не са чакани с нетърпение от Барселона. За последния ще бъде търсен купувач за поне 80 милиона евро, след като е повече от ясно, че Байерн (Мюнхен) няма да активира клаузата от 120 милиона. Нелсон Семедо има ухажори и това може да накара Барселона да се раздели с него. Все пак португалецът има предложение за нов договор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация