Иниеста: Футболът остана на заден план сега

14:15
Иниеста: Футболът остана на заден план сега

Футболът остана на заден план заради ситуацията в света, предизвикана от пандемията от коронавирус, заяви Андрес Иниеста, световен и европейски шампион с отбора на Испания пред Ройтерс. 35-годишният халф в момента в момента е играч на Висел Кобе и живее в Япония с жена му и децата, а другите му роднини и приятели са в Испания, която е втората най-засегната страна от коронавируса.

"Ситуацията е много трудна, защото не съм заедно със своите близки. Не мога да виждам какво се случва в ежедневието им, това е трудно, но ние общуваме всеки ден и се надявам положението да се подобри. Най-важното сега е животът на хората, тяхната работа, за да може обществото да излезе от тази ситуация", заяви Иниеста. 

Той разказа, че след края на състезателната си кариера иска да стане треньор.

"Чувствам, че искам да стана треньор, но ще видим какво ще се случи. Всичко се променя ежедневно, затова не знаем какво ще се случи след няколко години", добави ветеранът. 

Андерс Иниеста е юноша на Барселона и прекара цялата си кариера в каталунския клуб, преди да премине във Висел Кобе през 2018 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация