Бейл: Сега е важно да сме здрави

13:11
Бейл: Сега е важно да сме здрави

Фланговият нападател на Реал Мадрид Гарет Бейл даде интерю от разстояние за BT Sports, в което разказа за живота си в Испания и сподели спомени от сезоните си на "Сантиаго Бернабеу". "Любимият ми трофей е Десетата. За първи път вдигнах тази купа. Усещането е уникално. Важен е и начинът, по който я спечелихме. Трофей номер 12 също беше специален, както и номер 13 заради гола, който вкарах. От всички тях избирам Десетата", заяви той.

"От Реал ни изпратиха програми за упражнения в рамките на две седмици. Тичане, тежести, упражнения, с които да поддържаме формата си. Поддържаме контакт чрез Zoom. Опитваме се да бъдем във възможно най-добра форма, за да се завърнем силни за остатъка от сезона", довери уелсецът.

"Чувствам се както всички, но трябва да извадим позитивите. Традиционно пътуваме на всеки два дни, за да играем навън или нощуваме извън дома, когато играем като домакини. Сега съм у дома с децата, жената и семейството. Харесва ми да прекарвам време с тях и да не се налага да работя всяка сутрин", не скри той.

"На всички ни липсва футболът. Всеки иска да играе или да гледа, но ще има още сезони. Шампионска лига, първенства, купи... Сега е важно да сме здрави. В бъдеще ще има много футбол", каза още Бейл, който прекарва пандемията в Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация