"Неймар не е лидер"

14:55
"Неймар не е лидер"

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рафаел коментира, че звездата на ПСЖ и Бразилия Неймар не е демонстрирал лидерски качества. Според него нападателят трябва да промени поведението си извън терена, за да показва най-доброто от себе си на игрището. Рафаел игра заедно с Неймар за "кариоките" на Олимпиадата в Лондон през 2012 г.

"Имаме нужда от Неймар, няма съмнение. И то много. Той трябва да подобри много неща извън терена. Това е важно за един футболист", заяви Рафаел относно колко е важен играчът на ПСЖ за Бразилия.

"Неймар не е лидер. Не мисля, че е лидер. Просто това не е той. Може да прави нещата, които си позволява, защото когато е  концетриран, той е най-добрият футболист в света.

Футболът трябва да е приоритет в живота ти. Около него има много други неща. Той си мисли: "Няма нужда да правя това", за да играе добре, но всъщност това е необходимо. Той трудно следва указания. Аз говоря истината, но понякога на хората им е трудно да я слушат. Те искат да чуят само похвали и хубави неща, а животът не е такъв. Мисля, четой трябва да слуша повече. Ако го направи, Бразилия трудно ще бъде спряна", каза още бразилецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация